2010-08-05

Inköp för Samstag

Igår så åkte jag och Kristin och inhandlade lite för den kommande inflyttningsfesten på lördag.
Inköpslistan bestod av:
Öl, Vin (vitt och rosé), Bubbel, Vodka, Rom, Cola, Sprite, Juice, Bål-"grejer", Lime+Citron, Apelsin, Vattenmelon, Nötter, Chips, osv, "Små Salami", Plastglas, Gräddfil, Frysta-bär m.m...............
Vi fyllde vårat "öl-kylskåp" totally! Ska visa er en skön bild senare.

Vi har som sagt två kylskåp, ett rött (as ballt) halv stort kylskåp där vi har MATEN. Det andra inbyggda lilla kylskåpet är vårat eget lilla "Heineken-kylskåp" (tänkte på reklamen då tjejen visar upp sin nya walk-in-closet för sina vänner och mannen sin walk-in-beer-kylskåp (vad ska man kalla det?) Hahaha, underbar reklam.

Vi köpte det röda kylskåpet av de som bodde i lägenheten innan, och två veckor innan vi skulle flytta in där så lägger kylskåpet ner, de måste då köpa ett nytt, precis likadant, tror att de fick tag på ett visningsobjekt så lite tur hade dom allt, men iaf vi får ett nytt kylskåp med 2 års garanti också! Jihoo! (same deal as before)
Plus att det lilla inbyggda kylskåpet hade Herr Häcki bytt ut för det hade krånglat, så vi flyttade in till nya kylskåp. Dock synd att vi inte visste att han skulle byta det lilla inbyggda för då hade vi frågat efter en frys istället. Nu lever vi med två frysfack..fun..

Update:

No comments:

Post a Comment